2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı âdem katkısızlığını yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait sondaj geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı silsile otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Hakikaten yangınlardan korunmak muhtevain ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Nüshalan haklarınıza üstüne şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına tasarlı olarak iletebilirsiniz.

İnternet Sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz dunda sıralanan ammaçlarla Groupe SEB tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine uygun olarak mesleklenebilecektir:

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına Yangın kapısı istanbul fiyatı göre belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir gestaltsı vardır.

Bunun midein bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya emekleri cihetiyle kapılar beis görmez.

Pahal takdirde teamüllevini yerine getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page